Gourmeticat:

Michelin:
Gourmetour: 8.25
Campsa:


1 - Wrafter (43)
2 - Gemma (35)
3 - Nuria (30)
4 - RogerV (30)
5 - Jordi (27)


Sensacions extraordinàries aconseguides a través d'un treball incomparable amb el produte nu, sense artificis innecessaris. És recomanable fer el menú degustació, que es composa de dos aperitius dos, entrants, dos peixos, dues carns, i dos postres, servits amb un equilibri calòric - gustatiu incomparable. Excel·lent sala, masia típica amb acabats moderns. Potser és excessiu el preu dels vins. Joan, cap de sala es converteix en còmplice i s'assegura de que la vetllada sigui perfecta amb la seva presència discreta i atenta.

EMI
28 set 2010 22:07:21
FANTASTIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The best restaurant that I never been and if you visit la Garrotxa you can not loose the marvellous food in Ca L’Enric.
All family is working in the restaurant and you feel as a king eating the delicious dishes in a really quite and wonderful atmosphere. If you visit them in winter time, you can not loose “ La becada ” Menu ( Woodcock’s Menu), I was surprised how marvellous and tasty were all dishes done with this small bird .
A fan of Ca l’Enric.


Rafael
9 des 2009 20:56:28
Una comida inolvidable, sobre todo por la amabilidad de uno de sus artífices, Joan. Merecidísima su estrella Michelín (seguro que dentro de muy poco le cae la segunda). Sabores tradicionales en formato moderno y una excelente carta de vinos.


Roger Vilà
24 jul 2008 17:51:38
Dies enrere hi vam estar per primera vegada. Vam fer-hi el menú Creació. La qualitat i l'originalitat dels plats està fora de cap dubte, tot i que el preu final resulta un pèl alt. Sigui com sigui, una experiència aconsellable.


Joan Josep
8 març 2008 18:24:41
Fa forces anys vem descobrir Ca l´Enric per casualitat, un dia d´estiu de llamps i trons, tot anant de Ripoll a la costa. Paràrem per dinar en un lloc que ens semblava un restaurantet de carretera.
Sols entrar ja veièrem que el dinar seria excepcional. Ens van recomanar el tastet, i Mare de Dèu!!!! quin dinar!!!!. És l´únic cop a la vida que m´han saltat les llàgrimes, ho juro, en portar-me un platet de rovellonets de botó que eren celestials. Sols hi hem pogut tornar un parell de cops més, sempre excepcional, servei i teca. Si menges i beus bé, comparteixes taula amb família i amics, i t´atenen bé, el preu és important! Com sempre és una questió de prioritats. CELESTIAL!!!!


noemí
28 gen 2008 14:49:38
.... ESPECTACULAR !!!!!
nois i noies ... una vegada a l'any... si us agrada i disfruteu menjant... es una gran inversió !!!!!
jo aquest any anava justa... i els meus amics m'han fet un gran regal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CA L'ENRIC.... prepara't que voy !!!!!!!!!!!!


gourmet errante
27 jul 2007 15:06:03
en los últimos años han destacado en la zona de Gerona/Olot grandes restuarantes, que siguen la estela del casi inugualable Celler de Can Roca. El Hostal de San Salvador i Ca la Nàsia, junto con este Ca l'Enric, són exponentes de la buena forma de que goza la cocina de producto autóctono con técnica actualizada. Si duda Ca l'Enric vale la pena el viaje. Menú egustación por unos 58euros

Nom
E-mail   El Teu E-mail No Serà Publicat
Missatge
Verificació Si us plau, entreu el codi de verificació en l'espai de l'esquerra tal i com està escrit a la imatge. Gràcies.
vols que t'avisem si algú ressenya aquest restaurant?
Sí     No 
Et vols subscriure a la nostra newsletter mensual?
Sí     No 
1 - L'Havana (70)
2 - Can Cargol (65)
3 - Hofmann (44)
4 - Racó de l'Abat (35)
5 - La Estrella (34)

  • Publicitat aquí?