Gourmeticat:

Michelin: -
Gourmetour: -
Campsa: -


1 - Wrafter (43)
2 - Gemma (35)
3 - Nuria (30)
4 - RogerV (30)
5 - Jordi (27)


"Un projecte social amb l'objectiu de facilitar la integració dels immigrants i natius a través d'iniciatives educatives." Espai Mescladís al carrer Carders és el germà petit de l'original Mescladís de la Plaça Sant Pere.
És una declaració valenta i una honorable intenció. Hi ha poques organitzacions sense ànim de lucre actualment.
Però què n´hi ha dels clients? Menjar aquí no és gratis. Tots entrem amb gana i, tot i que és bonic donar suport a iniciatives d'aquest tipus, ens agrada menjar bé. Què tal està l´Espai Mescladís?
La veritat és que molt bé. 
De totes maneres, oblideu-vos de saber els detalls del que penseu demanar. En preguntar a una dels cambrers què eren les "verduras blanqueadas" va arronsar les espatlles i ens va dir que no ho sabia.
Per escollir teníem:amanida verda amb verdures, pastís de blat de moro, couscous amb verdures de temporada, arròs pilaw amb verdures, sopa freda de tempodada, taboulé, empanades, hamburguesa de llegums i quiche. Una carta, per tant, majoritàriament vegetariana i amb marcada influència de cuines d'arreu: africana, marroquí, argentina i persa, entre d'altres.
Vam començar amb empanades per tal de satisfer la nostra inclinació per la carn; de pernil i formatge i de pollastre. Ambdós eren casolanes, tendres i sucoses.
També com a primer vam probar el couscous amb ceba, tomàquet, pebrot vermell, mostassa, soja, panses, en un llit d'amanida verda - molt ben presentat, gustós, encara que vam haver d'afegir-hi oli, salt i vinagre.
Per segons, una quiche, acompanyada d'amanida, soja i mostassa.
De segons també, una hamburguesa de llegums, acompañada de nou amb amanida: tomàquets cherry, cogombre, rúcula i mostassa i salsa de formatge. La presentació molt bona. De totes maneres, però, una mica més imaginació i varietat en els acompanyaments seria desitjable.
Per postres vam menjar un deliciós pastís de pastanaga i un brownie amb confitura de maduixa que era un pèl pesat.
El menú del dia té u preu de 12.50€ i el de la nit 16.50€.
Dóna suport a la seva feina, disfruta d'un bon àpat, deixa'ls uns propina i un bon comentari aquí sota si has tingut una bona experiència.
Ens despedim amb unes paraules del Mescladís: "La teva compra és una compra responsable que ens permet tirar endavant les nostres activitats amb infants, adolescents, joves i persones grans."

Sigues el primer a comentar aquest restaurant...

Nom
E-mail   El Teu E-mail No Serà Publicat
Missatge
Verificació Si us plau, entreu el codi de verificació en l'espai de l'esquerra tal i com està escrit a la imatge. Gràcies.
vols que t'avisem si algú ressenya aquest restaurant?
Sí     No 
Et vols subscriure a la nostra newsletter mensual?
Sí     No 
1 - L'Havana (70)
2 - Can Cargol (65)
3 - Hofmann (44)
4 - Racó de l'Abat (35)
5 - La Estrella (34)

  • Publicitat aquí?