Gourmeticat:

Michelin: No Inclòs
Gourmetour: No Inclòs
Campsa: No Inclòs


1 - Wrafter (43)
2 - Gemma (35)
3 - Nuria (30)
4 - RogerV (30)
5 - Jordi (27)


Ressenya actualitzada de la nova Fonda España.

Ubicat en ple centre de Barcelona, molt a prop de la Rambla i del Liceu, el restaurant la Fonda España es troba als baixos de l'Hotel España, en un edifici modernista projectat i decorat a principis del segle XX per Domènech i Montaner. L'any 2010 l'hotel va ser àmpliament rehabilitat i des d'aleshores el servei de restauració està a càrrec del xef Martín Berasategui que posseeix tres estrelles Michelin al seu restaurant de Lasarte (Guipúscoa) des de l’any 2001 i dues estrelles al Lasarte de l’Hotel Comtes de Barcelona.

Fonda España no té una carta molt extensa però si variada: la seva proposta comença amb tapes d'autor per picar, entrants variats i uns segons amb una oferta més àmplia de peix que de carn.

La carta de vins no és molt extensa i aposta per producte nacional a preu moderat: Rioja, Navarra, Terra Alta i Montsant. La grata sopresa, els suggeriments de vins de Vinyes Singulars, com el vi blanc Afortunado, (D.O Rueda).

Les porcions no són massa generoses però tots els plats són exquisitament presentats i el servei és professional, amable i atent, de vegades, massa i tot pel que fa a l'atenció de begudes.

Vam començar amb un gustós ou de mas, botifarra del perol i caldo melós, i amb unes delicioses vieres a la planxa amb cansalada i parmentier de patata. De segons el tataki de ventresca, al punt, acompanyat d'espàrrecs verds, crema de marmitako i tomàquets cherry i una melosa cua de rap amb patates, ceba i tomàquet.

Per postres, vam optar per un pastís Sacher i un cremós sufflé (encara que fred en el centre). Amb tot, una experiència recomanable en un ambient elegant.

fans de Martín
12 nov 2010 18:35:02
Este restaurante es estupendo. Estuve cenando con mi marido, y la comida fue excelente. El servicio fue maravilloso, fue muy acogedor, nos estuvieron contando toda la historia del hotel.
La verdad es que volveremos, lo recomiendo.
Muchas gracias especialmente para Mireia, es un encanto.


Pedro
23 oct 2010 01:55:39
Sí, este restaurante lo asesora el chef Martin Berasategui, pero bueno, ha tomado el mando des de este mes de octubre, todo lo que hubiese podido haber o pasar allí antes, no es cosa del prestigioso chef vasco. Hoy he cenado allí, el salón es maravilloso, la comida muy rica y elaborada, con un servicio excelente y un espacio unico y genial.
Lo recomiendo a todos


juan
3 oct 2010 01:20:44
pero, este es el restaurante que asesora martin berasategui??? no puede ser el mismo....


Samuel
2 feb 2010 12:23:45
Yo he ido al mediodia y me ha parecido estupendo por el precio.
El lugar es unico e impresionante.
Si que el servicio es un poco lento pero tampoco desastroso.
Lo recomendaria


memetz
24 des 2009 14:44:09
siempre me ha asombrado ver a gente bien trjillada entrar a cumer en ese restourante y me asombra ahora saber que haabianne mosquitos en las kopas


Anonimus
21 març 2008 18:55:14
Mi experiencia aquí fue increible pero cierta...

Empezo con tan mal pie... q apenas valoro lo que comí (no estaba del todo mal para ser un menú de 15€)

El servicio como bien destacan... deja un poco que desear...

Mi anecdota fue cuando la camarera lleno mi copa con vino tinto, y al ir a beberla me di cuenta q dentro nadaba un intrepido mosquito... dije egggsss beberé agua y tachannnn otro intrepido mosquito nadando en la copa de agua... Dificilísimo pero cierto, 2 copas 2 mosquitos. No se si fue peor mi cara de estupor y asco o la de la camarera al decirle: "Perdona mi copa de vino contiene un inquilino... (entonces se retiraba apresurada con la copa de vino en la mano) perdona perdona que la de agua también tiene otro inquilino..."

No volveré a ir...


Ariadna S.
29 des 2007 07:34:07
Els canalons són un desastre, n'he tastat de congelats millors

Nom
E-mail   El Teu E-mail No Serà Publicat
Missatge
Verificació Si us plau, entreu el codi de verificació en l'espai de l'esquerra tal i com està escrit a la imatge. Gràcies.
vols que t'avisem si algú ressenya aquest restaurant?
Sí     No 
Et vols subscriure a la nostra newsletter mensual?
Sí     No 
1 - L'Havana (70)
2 - Can Cargol (65)
3 - Hofmann (44)
4 - Racó de l'Abat (35)
5 - La Estrella (34)

  • Publicitat aquí?