Núm. de Ressenyes: 179
Núm. de Comentaris: 1617
Comentaris recents... >>
Per idioma...       Gourmeticat és una página de gastronomia a Catalunya, que sobretot considera que el màxim exponent i les arrels d'una cuina es mostren en els restaurants del país, i a les cuines d'arreu que s'hi han instal·lat. Aquesta és la raó per la qual l'eix vertebrador de la web són les ressenyes de restaurants d'arreu de Catalunya.

Les ressenyes d'aquesta web han estat realitzades personalment per Gourmeticat, usant un sistema de puntuació , el "Boletus", caracteritzat per un cep. Aquesta puntuació té en compte la qualitat de la cuina, la consistència i varietat de la carta, el servei, l'ambient i entorn, la relació qualitat preu, la presentació i el tractament del vi (amplitud i correcció de la carta i servei).

Gourmeticat va inicar la seva aventura gastrònomica l'any 2006. Des d'aleshores la web ha crescut en continguts i en opinions i en aquests moments hi ha gairebé 200 ressenyes de restaurants de tot Catalunya, comentats per tots vosaltres.

Ara, però, Gourmeticat inicia una nova etapa, més participativa, en la qual volem que vosaltres, els usuaris, també pogueu dir la vostra. És per això que estem treballant en la web perquè aviat vosaltres pogueu afegir ressenyes de restaurants que heu visitat i que fins ara no eren a la web.

Gourmeticat seguirà afegint crítiques totalment independents dels restaurants que anònimament visitem, però ara, a més, volem comptar amb el vostre inestimable suport per ajudar-nos en la nostra tasca.

Gourmeticat agraeix els vostres comentaris. No dubteu en fer-los arribar.

Gràcies per visitar-nos.
1 - L'Havana (70)
2 - Can Cargol (65)
3 - Hofmann (44)
4 - Racó de l'Abat (35)
5 - La Estrella (34)

  • Publicitat aquí?